Liaocheng Foster Laser Science & Technology Ltd. s nadšením vystavuje na kantonskom veľtrhu 2023

Vážení zákazníci a partneri,

S potešením oznamujeme, že spoločnosť Liaocheng Foster Laser Science & Technology Ltd. sa zúčastní na nadchádzajúcom čínskom veľtrhu dovozu a vývozu (kantonský veľtrh), ktorý sa bude konať od 15. októbra do 19. októbra 2023 v Guangzhou v Číne.Toto veľké medzinárodné obchodné podujatie spojí vystavovateľov a kupujúcich z celého sveta a poskytne platformu na preskúmanie možností spolupráce a predstavenie najnovších produktov a technológií.

微信图片_20231011140526(1)

Tu sú podrobnosti o našom stánku:

  • Dátum: 15. október – 19. október 2023
  • Miesto: Guangzhou, Čína
  • Čísla kabín: 20.1H28-29 a 19.1C19

Ako spoločnosť, ktorá sa venuje výrobe a výskumu laserových zariadení, budeme na kantonskom veľtrhu prezentovať naše najnovšie produkty a technológie.Naša zostava zahŕňavláknové laserové rezacie stroje, laserové gravírovacie stroje,laserové značkovacie stroje,vláknové laserové zváracie stroje, avláknové laserové čistiace stroje.Tieto produkty nachádzajú široké uplatnenie v rôznych priemyselných odvetviach vrátane výroby, automobilového priemyslu, elektroniky, spracovania kovov a reklamy.

Počas kantonského veľtrhu poskytneme komplexné predstavenie a ukážky produktov, ktoré vám pomôžu lepšie porozumieť našej laserovej technológii a tomu, ako ju možno použiť vo vašom podnikaní.Náš tím odborníkov bude k dispozícii, aby odpovedal na všetky vaše otázky týkajúce sa výkonu zariadenia, oblastí použitia a technických detailov.

Srdečne vás pozývame navštíviť náš stánok, preskúmať možnosti spolupráce, zostať informovaní o najnovších trendoch laserových technológií a zistiť, ako môžu naše produkty pomôcť zvýšiť efektivitu výroby a znížiť náklady.

Ak sa plánujete zúčastniť kantonského veľtrhu a máte záujem o naše produkty alebo technológie, odporúčame vopred si naplánovať stretnutie, aby sme mali dostatok času na hĺbkové diskusie.Môžete nás kontaktovať prostredníctvom nasledujúcich kontaktných metód:

Spoločnosť Liaocheng Foster Laser Science & Technology Ltd. sa teší na stretnutie s vami na kantonskom veľtrhu 2023, kde môžeme preskúmať spoluprácu, zdieľať vzrušujúce inovácie v oblasti laserovej technológie a vyjadriť našu vďačnosť za vašu pokračujúcu podporu.Nevieme sa dočkať, kedy vás tam uvidíme!

Ďakujem!


Čas odoslania: 11. októbra 2023